Київська область, м. Біла Церква

+38 (04563) 5-13-75, +38 (04563) 5-15-30

Про державну реєстрацію громадських формувань

Відповідно до наказу Мін'юсту від 17 червня 2016 року № 1717/5 «Про затвердження пілотного проекту у сфері державної реєстрації громадських формувань», передбачено запровадження пілотного проекту "в частині забезпечення прийняття та видачі документів щодо державної реєстрації громадських формувань відповідно до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги як фронт-офісами.

Відповідно Білоцерківським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснюється прийняття та видача документів для державної реєстрації громадських формувань відповідно до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи.

Результатом реалізації пілотного проекту у сфері державної реєстрації громадських формувань буде його запровадження на постійній основі та забезпечення якнайширших можливостей для реалізації права громадян щодо створення та державної реєстрації громадських формувань як запоруки становлення та розвитку одного з важливих сегментів громадянського суспільства.

Додаткову інформацію можна отримати у Білоцерківському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Біла Церква, вул. Гайок, 4A, тел: (0456)33-40-30, (0456) 31-21-85