Київська область, м. Біла Церква

+38 (04563) 5-13-75, +38 (04563) 5-15-30

Міграційна служба очікує нормалізації ситуації зі строками персоналізації паспортів до березня 2018 року

Державна міграційна служба України спільно з Поліграфкомбінатом «Україна» намагаються йти на зустріч всім без виключення громадянам, які звертаються із заявами про прискорення персоналізації паспортів, однак ці звернення опрацьовуються вручну і їх кількість є на межі фізичних можливостей працівників.

У січні 2018 року заплановано запуск на Поліграфкомбінаті «Україна» додаткової лінії персоналізації паспортів, що дозволить протягом найближчих місяців поступово повернутися до планової видачі закордонних паспортів у строки до 7 або 20 робочих днів в залежності від суми оплаченого адміністративного збору.

На сьогоднішній день затримка у видачі триває, тому міграційна служба вкотре звертається до громадян з попередженням та порадою жодним чином не планувати закордонну подорож, не маючи на руках діючого паспорта для виїзду за кордон, не звертатися до будь-яких посередників, які обіцяють будь-які конкретні строки виготовлення паспорта.

За інформацією Державної міграційної служби - https://dmsu.gov.ua/news/dms/migraczijna-sluzhba-ochikue-normalizaczij-situaczij-zi-strokami-personalizaczij-pasportiv-do-bereznya-2018-roku.html